onsdag 9 maj 2012

Trippel trekant

Idag blev det första gången jag testade TTT. Linnéa undrade om jag hade lust att hänga på när Andréas körde på Landala. En spontan ombokning och TTT-premiären var ett faktum.

Efter träningen stack vi ner alla tre till Masala och stoppade i oss lite indisk mat. Det är helt otroligt vad hungrig man blir efter ett hårt pass, maten försvann innan jag knappt hade sett den.

Efter middagen gick vi  ner till Bergakungen för att kolla på The Woman in Black, en riktigt bra film. Det finns hopp för skräckfilmen. Den här hade inga onödiga effekter utan lät hjärnan skapa det mesta som fick håret att resa sig. En "ståpälsare" i klass med The Shining. Egentligen vet jag inte vad som fick mig att hoppa högst, överraskningarna på duken eller Linnéas plötsliga utrop :)

En riktig spontankväll blev det...och supertrevlig! I morgon samlas vi tre igen, på Kompassen för spinning.

1 kommentar:

  1. Tack för idag eller ikväll!
    Tro fan att en blek, spinkig löpare skrämde skiten ur mig på väg hem. Men vem faaaaan är ute och joggar i denna dimman??
    Natti så ses vi om några timmar igen. Kram kram

    SvaraRadera

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...