fredag 22 juni 2012

Apple är lika kul som en fotvårta...

...det är inte säkert att man blir av med skiten utan den kan komma tillbaka igen, flera gånger.


 En dag hittade jag i applikationslistan på min Facebook-sida en koppling till Messenger för iPhone. Jag har aldrig ens tagit i en iPhone - jo en gång men jag bara höll i den. Hur i hela friden har detta landat som godkänd app på mitt Facebook-konto? Har nån med iPhone försökt ta sig in på mitt konto? Lycka till! Inte en chans.

Skit samma, bara radera eländet, man vill ju inte förknippas med ett sånt företag, men inte då. Jag klickade på radera, fick en raderingsbekräftelse och som en jäkla fotvårta så ploppar den upp igen så fort jag gör refresh. Varje gång. Inte kul :(

Nu kommer jag att anmäla appen för "harrasment".


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...