tisdag 26 juni 2012

Asgrym 75:a med Lina

Bild från Göteborgstrampet förra året
Igår hade jag allvarliga problem att välja vilket pass jag skulle gå på. Antingen cykla en 75:a med Lina på SATS Landala eller hänga på Linnéa och Andréas på en 90:a med Therese på SATS Kungsgatan. Bägge är ruskigt bra instruktörer fast på olika sätt. Vi är bortskämda med överlag bra instruktörer här i Göteborg. I Uppsala där jag körde ett 2 månaders mellanspel hittade jag 2 riktigt bra instruktörer; Anne och Karin men sen fanns det några riktiga nackskott också som jag helst undvek om jag kunde. Här är problemet snarare att passen går samtidigt och man har svårt att välja för man skulle vilja köra bägge.

Resultatet av gårdagens spinning-kamp avgjordes av längden på väntelistan. Jag var redan bokad på Linas pass och Therese hade en väldigt lång väntelista. Det var bara att behålla passet med Lina och det är inget jag ångrar efteråt. Jävlar vad grymt det blev! Det märktes att Lina hade varit ledig en vecka för det fanns mycket energi som ville ut där.
Inför sista intervallen så skrek hon "Eee ni meeeee!!" och hela salen, iaf de som fortfarande hade lite luft över, skrek "JAAAAAA!!" Få instruktörer kan få med sig deltagarna som Lina. Helt galet :)
Gillar man dessutom lite tyngre musik så är valet helt självklart.

Tung i benen och lätt träningsvärk idag är ett bra tecken! Nästa pass med Lina blir en 75: på Kungsgatan på torsdag och den ser jag redan fram emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...