söndag 3 juni 2012

Ett grymt avslut på en lång träningsperiod

Efter att ha tränat för 9:e dagen på raken i fredags med Moa på SATS Kungsgatan där jag körde spinning var benen som gelé. De hade inte riktigt återhämtat sig efter grymmepasset med Andréas dagen innan så det fanns inte mycket ork kvar i låren. Jag orkade inte ens stå uppi mer än 90 sekunder sammanhängande och dagen innan körde jag 14 minuter. Det var dags för vila! Jag avbokade lördagens spinning och ävens öndagens träning.

I går, lördag, vaknade jag och kände mig fantastiskt pigg. Det skulle dessutom bli en bra helg, Nathalie, Pauline och Johan på middag, kanon! Pauline och Johan ska stanna ända till tisdag. Sen är det Lina som kör förmiddagspasset på lördagar och det passet är outstanding. Jag ändrade mig, gjorde måndag till vilodag, bokade på passet igen och stack upp till Landala för spinning.

Det blev ett grymmepass, benen var nästan på hugget igen, jag hade lite svårt att få upp pulsen och hålla den uppe. Jag fick kämpa för att den inte skulle falla ner under 75% och lyckades på sista låten pressa upp den till 93%. Hyfsat ändå.

Nu blir det 2 välförtjänta vilodagar utan någon träning alls.

1 kommentar:

  1. Åhhh jag blir sååååå avis!! Vill ju oxå vara med!!
    Men men har faktiskt hittat en favvo här i Uppsala. Det är väl ändå min tur med inst nu??
    Och eftersom det inte blev nån mara fast man har kolis laddat i en vecka är det ju bara att ligga i..
    Kram kram

    SvaraRadera

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...