söndag 24 juni 2012

Flerfaldigt återseende

Dagen har präglats av ett antal trevliga återseenden efter en lugn och skön midsommar. Efter en fantastiskt lång sovmorgon ända fram till kl 10 så tog jag det lugnt i några timmar för att sedan dra mig mot Linnégatan och Café Cava där Mensa Väst hade caféträff. Vi satt om pratade om både det ena och och efter ett par timmars intressanta diskussioner drog jag mig vidare i pisseregnet mot SATS Landala för ett efterlängtat spinningpass som blev riktigt kul idag.

Dels var det Therése som körde passet, som normalt är Cies pass, dels kom Linnéa hem igen efter en lång vistelse i Uppsala och dels dök Cie, som jag heller inte sett på ett tag, själv upp som deltagare på "sitt eget" pass. Vilket pass det blev, vilken energi, vilket tryck!

Efter passet sammanstrålade jag, Cie och Linnéa med Andréas på New Dehli på Vasagatan för en bit mat och lite tjöt. Så härligt att bara få spontanumgås med sköna vänner ett tag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...