tisdag 26 juni 2012

Reunion med en fin vän

En av mina bästa vänner sedan ungdomsåren, Jösse, som jag inte lyckades få ihop agendorna med i  vintras när jag var uppe i Uppsala är nere i Borås på ett jobb denna veckan. Vi lyckades hitta en tid att träffas ikväll och vi gick till Brasserie Lipp där vi satt i solen några timmar och njöt av öl och god mat.

Det är rätt fantastiskt hur man efter så många år ändå hittar varandra utan några som helst problem och bara tjatar på som om tiden nästan stått still. Rätt mycket catching-up blev det och efter några timmar på Lipp fortsatte vi hemma hos mig ett par timmar till. Jag ska försöka passa på att hälsa på honom när jag tar mig norrut i augusti en vecka, det känns som det finns så himla mycket att prata om. 


Redan nästa vecka ska jag träffa en massa gamla vänner från Stockholmstiden och bara göra en massa kul saker på vårt gamla scoutställe i närheten av Mullsjö där vi tillbringade många somrar under vår uppväxt. Skitkul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...