fredag 8 juni 2012

Ska det behöva vara så förbannat svårt?


Nästan varenda dag när jag tränar och kommer till omklädningsrummet möts jag av skåpsdörrar som är lämnade öppna. Bara för att någon plockat ut sina prylar ur skåpet kan ju inte automatiskt medföra att hjärnan kopplar ur och man fullständigt glömmer allt. Hallå, dörren var antagligen stängd innan och nån har ju uppenbarligen stängt den - den lär ju inte stänga sig själv. Hur jävla svårt kan det vara egentligen vara?

Fast det kanske det är, hantlar och fria vikter brukar också bli "bortglömda" så fort en del är klara med sina övningar.

Jag trodde först att det bara var män som har ett kvastskaft i röven så att det helt enkelt inte går stänga efter sig men rykten gör gällande att det faktiskt är lika illa på damernas. Rätta mig om jag har fel.

3 kommentarer:

 1. Inte ens tänkt på det där med dörrarna. Tycker att det är bra om de är öppna, då vet jag ju att det är ledigt där inne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, jag kanske har helt fel här! Kanske borde se till att alltid lämna min dörr öppen i fortsättningen som en ren service till nästa som kommer ;)

   Radera
 2. Jag tänker oxå att det är bra att dom är öppna så de kan "vädra" ur lite...! :-)

  SvaraRadera

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...