onsdag 27 juni 2012

Som en uppochnervänd skalbagge med andnöd


Sista passet Kinesis på SATS Kungsgatan för säsongen! Beslutet att skippa solen och ge sig in och svettas med 9 andra entusiastiska deltagare var inte särskilt svårt. Säsongsfinaler brukar alltid bjuda på det lilla extra och inte var det något undantag idag. Alla var taggade som tusan.

Moa bjöd på ett stenhårt upplägg och alla gick "all-in" och slet som djur! Inne på halva 2:a varvet av 3 började undertecknad krokna lite på stepbrädan med benböj och höga upphopp men genast var det en liten röst som manade på: "Lite högre kan du - bra tempo där". Sånt får en att orka några sekunder till.

Sista varvet hade det flesta svårt att andas men alla kämpade på för allt vad tygen höll. Så fort någon började tröttna lite var Moa framme och stöttade. Själv började jag känna mig lätt illamående med 3 stationer kvar men det var bara att bita ihop och köra. Axeln skapade vissa problem på en del övningar men Moa hittade snabbt på alternativ som var minst lika jobbiga :)

Bonusen, några minuters extraövningar vi alltid får mot slutet, idag 2x45 sekunder burpees (burpeen bytte jag ut mot höga upphopp för att slippa belasta pecsen) och 2x45 sekunder magövning där man skulle ligga med benen och armarna rakt upp, dra ihop magen så att man lyfte både axlar och höft från golvet och försöka möta händer och smalben/fötter blev en skrattretande övning. Ju längre tiden gick dessto krummare blev man, benen böjdes mer och mer och till slut orkade man knappt lyfta armarna. Jag kom på mig själv att bara avstanna och börja skratta där jag låg som en patetiskt uppochnervänd skalbagge med mjölksyra upp till öronen, haha.


Jävlar vilket bra pass det blev idag! Det kändes som ett riktigt värdigt avslut på säsongen! På´t igen i augusti :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...