torsdag 21 juni 2012

Stressade jävla kärringar!


Jag var iväg på lunchen för att handla lite och sprang upp till ICA Olskroken för några småsaker. Väl framme vid kassan fann jag mig själv bakom en äldre dam i ett motordriven pensionärsracer som skulle betala sina redan av kassörskan nedpackade varor.

Efter många om och men kom så kortet fram och efter att kassörskan hade gått runt för att hjälpa till med att dra kortet så blev det fel kod två gånger. Kortet byttes och det provades med det nya kortet ytterligare två gånger med felslagning av kod. Varje gång var kassörskan tvungen att springa fram och tillbaka runt kassan för att dra kortet och sedan ta sig till kassan för att bekräfta resultatet. Efter ca 8 minuter så lyckades de med gemensamma ansträngningar få in koden rätt iaf.

Under tiden hade jag en mycket otålig äldre man, som antagligen hade all tid i världen att vänta, bakom mig som ivrigt försökte få sin kundvagn att para sig med mig. Lagom kul.

Plötsligt började nån knuffa mig i sidan och när jag vände mig om stod en äldre dam och fräste åt mig att jag skulle flytta på mig för att släppa fram henne. Ok, tant i fordon framför, kundvagn uppkörd i röven, höften mot kassan och hon vill att jag ska flytta på mig?!  Vadå, ville hon att jag långsamt skulle sväva rakt uppåt då eller?

Hon lyckades till slut armbåga sig fram mellan mig och tanten som breddgrupperade med sin kundvagn i kassan bredvid och befann sig plötsligt bakom damerna i bilden ovan och där var det stopp hur mycket hon än käbblade. Det var minsann ingen som tänkte flytta på sig där. De betalade ju! Då vände hon och började armbåga sig tillbaka genom kön igen fräsandes till höger och vänster. Jävla kärring!


Medelåldern, kassörskorna borträknat, var extremt hög och atmosfären var i allra högsta grad otålig av alla kunder som alla verkade ha väldigt bråttom. Tror jag ska undvika den här butiken i framtiden. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...