tisdag 26 juni 2012

Tidernas kortaste sjukgymnasik

Jag var iväg på återbesök till sjukgymnasten för att återkoppla resultatet från mina övningar och justera vikter och dylikt.
Vi gick in och började snacka resultatet av övningarna och hur veckan hade gått. När jag berättade att jag kört på lite extra på allt fick jag bara kommentaren: "Jag är inte förvånad." Vi har haft med varandra att göra tidigare :)
Efter att jag redogjort för de vikter jag använt och antal repetitioner fick jag höra att hon hade tänkt att stegra vikterna lite denna gång men då jag redan passerat detta så var det bara att köra på fast med eftertanke. Mao, kommer jag inte höja upp vikterna på ett tag.
Som en liten nyhet tänkte hon introducera en hög roddövning då bara lågrodd ingick i övningarna jag hade fått. Jag har redan kört hög rodd i en vecka på eget bevåg så det sprack det med. "Ha en bra sommar! Vi ses i mitten på augusti!" :)

10 minuter senare var jag på väg från mitt i särklass kortaste sjukgymnastikpass. Känner mig nästan snuvad på pengarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...