onsdag 20 juni 2012

Träningen snart på rätt köl igen

Äntligen har träningen börjat visa tecken på att hamna på rätt köl igen och alla bitar börjar långsamt komma på plats igen. Jag har tidigare varit van att köra en timme i gymmet innan jag har kört ett gruppträningspass men axeln har satt stopp för detta de senaste månaderna och det har bara blivit ett spinningpass de dagar jag tränat.

Nu när jag äntligen fått loss ett träningsprogram för axeln innebär det ca 45-60 minuter axelträning innan spinningen vilket lite sätter tillbaka saker på normala tider igen. jag skulle iofs kunna dra igenom rehaben på ca 30 men jag kör lite extra för att snabba upp det lite.


Idag drog jag på i ca 45 och följde upp det hela med ett grymt Kinesispass med Moa på Kungsgatan. Fan, vad det är kul med detta pass! Just nu är det den enda gruppträning förutom spinning jag klarar av och det är verkligen nåt att se fram emot. Tyvärr är nästa vecka sista passet innan höstschemat men jag får väl gå dir en gång i veckan och köra solo, fast det blir inte samma sak när inte Moa jagar skiten ur en! (Idag var jag nästan kräkfärdig, haha)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...