tisdag 17 juli 2012

Början på en stenhård träningsvecka

Denna vecka blir en stenhård träningsvecka. Jag började i går med ett 45-minuters spinningpass med Trixie Assarsson på SATS Kompassen. 45 minuters spinning är som ett 400-meters lopp, det går inte att hålla igen utan det är bara att ge järnet från början och öka efter hand. Jag körde stenhårt med en 23 minuters stående backe som verkligen sög musten ur benen. Sista 7 var en ren viljesak. 30 minuters axelträning hann jag med också innan jag var klar.

Pass 2 för dagen körde jag på SATS Landala och den bestod av biceps och tricepsträning följt av 75-minuters spinning med Lina Fleetwood, ett av de just nu absolut roligaste passen som går att köra. Benen var inte riktigt återhämtade från första passet bara några timmar tidigare men det släppte efter hand och mot slutet kände jag mig riktigt stark igen. Mot slutet av passet när Lina erbjöd sig fylla på vatten och ville att vi skulle skruva av korkarna på flaskorna först kom det nåt i stil med "Flaska av skruvarna från locken först"...tror Lina var lite trött också ;)  Sista 20 minuterna på detta pass är en riktig killer men benen kändes starka. Sa jag förresten att jag cyklade till Landala? 

Idag blev det en 45:a med Therese Nordström på Kungsgatan och senare en 55.a med Cie Rozenqvist på Landala. Ska se om jag hinner stoppa in en timme mage och ryggträning också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...