tisdag 31 juli 2012

En mycket lång dag och spagettiben


I morse gick jag upp tillräckligt tidigt för att kunna sparka tuppen i röven. Vid 04:15 ringde klockan och det tog en bra stund innan jag begrep vad i hela friden som pågick. Stängde av larmet på telefonen men glömde den andra luren som drog igång bara ett par minuter senare. Då blev jag klarvaken.

Lätt illamående pallrade jag mig ur sängen och tvingade i mig frukost innan jag satte mig i bilen för att åka och hämta Nathalie och Daniel som jag lovat att jag skulle köra till Landvetter. Ungdomarna skulle åka söderut ner till värmen, ett smart drag om man vill se en sol nån gång i år.

Efter jag släppt av dem på flygplatsen åkte jag till jobbet och var föga förvånande 1:e man på plats vid strax efter 6. Det blev en tidig lunch idag med tanke på frukosttiden. Skönt, det var inte direkt nån trängsel på restaurangen vid 11.

Jag hann med att köra ett spinningpass med Andréas på SATS Kompassen vid 17:30 men då var inte kroppen särskilt på hugget. Kul pass men jobbigt. Riktigt jobbigt var det och benen kändes som spagetti efteråt. Jag tror jag skippar morgondagens spinningpass och håller mig till enbart gymträning.

Jo, jag passade också på att få håret nertrimmat till en lite värdigare längd, jag gilla inte när håret hänger ner över öronen ;)

I skrivande stund håller ögonen på att korsa varandra så det är dags att slänga sig på kudden. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...