tisdag 17 juli 2012

Födelsedagsfirande


Igår så samlades vi för att fira Nathalies födelsedag hemma hos Annette och fick ett par timmars trevligt umgänge. Tråkigt att Pauline och farmor inte kunde vara med men bor man i Kristianstad respektive Uppsala så är det lite långt att ta sig för några timmars samvaro. Trevligt hade vi med god mat och dryck och jag tror Natta blev nöjd med presentutfallet också.

För att spara tid med bussbyten så tog jag cykeln vilket jag givetvis fick ångra när jag skulle hem igen. Ner till Korsvägen gick det med en rasande fart men sen blev det stopp. Man hade haft Gothia-cup invigning eller nåt på Ullevi och därifrån strömmade folk mot Korsvägen, eller ja, de strömmade åt alla möjliga håll samtidigt. Som en stor fet blobb som malde på utan att bry sig om vare sig bilar eller cyklister. Att möta en skock hjärndöda människor på cykel är inte det roligaste. Ingen flyttar på sig, eller ens upptäcker att man är där, förrän man nästan kör på dem och efter att de hoppat undan kommer nästa rad en halvmeter efter. Det tog en bra stund att "bana" sig igenom skocken som en värsta Ingemar Stenmark. Hoppas de snart åker hem igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...