fredag 13 juli 2012

Jag älskar arbete!

Den här veckan har jag jobbat "halvtid" eller egentligen haft semester halvtid. Jobbat på förmiddagarna, som jag ändå annars hade sovit bort, och tagit ledigt på eftermiddagarna. Gött att vara ledig efter lunch och bara göra roliga saker.

Igår så körde jag en asgrym 75-minuters spinning med Lina Fleetwood på Kungsgatan och hade Även Andréas som wingman på front row. Vilket jäkla ös det blev på det passet. Många där som körde Linas pass för första gången och de blev nog glatt överraskade. Vi skulle haft med oss Linnéa på front row också för att förstärka teamet lite men hon var tvungen att göra ett akut inhopp på jobbet istället. Jag körde passet med värk i korsryggen och var överlag nöjd med att fixa det hela utan att släppa av särskilt mycket.

Efter passet gick jag och Andréas ner till Danilo för att käka lite och för att titta på Linnéa där hon jobbar som kock. Som sagt, jag älskar arbete! Jag kan se på i timmar :)
God mat blev det och dessutom toppat med lite extra godsaker från köket både innan och efter. Stackars Andréas fick sin "heta" pasta med piri-piri, som Linnéa var helt säker på att jag beställt, ordentligt uppjusterad med kryddningen så vi switchade rätterna i halvtid så den stackarn fick andas igen :) Jäklar vad den tjejen kan laga mat!

Efter Linnéa slutat så gick vi in på Bergakungen och tittade på sena föreställningen av Spiderman. Mycket sköna effekter i den filmen. Man har nyttjat 3D-tekniken riktigt bra utan att överdriva för mycket men de bjöd ändå på en del hissnande åkturer. Riktigt bra var den med en skön blandning av action, spänning, kärlek och humor. Den kan varmt rekommenderas.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...