torsdag 26 juli 2012

OKQ8 håller fast vid sina kunder

Jag skulle avsluta mitt OKQ8 konto och ringde kundtjänst efter att jag betalat in utestående belopp till deras konto.
- Gå in på vår webbsajt så kan du skriva ut en blankett där sade tjejen i luren.

Ok, jag tackade så mycket och gick in på sajten och började leta. Kortinformation ,bli medlem, nytt kort, spärra kort, villkor bla bla bla,men inget ställe där jag kunde säga upp kontot/kortet.

Till slut hittade jag under ett supportavsnitt en hänvisning till att avsluta konton. Där stod att man antingen skulle fylla i ett webbformulär där man angav att man ville ha blanketten skickad till sig eller så kunde man ringa kundtjänst och begära att få en blankett. Intressant!

Jag ringde kundtjänst en gång till och blev hänvisad till....gissa? Jo, till sajten! Efter att jag tydligt förklarat rundgången i det hela fick jag reda på att man kunde mata in "uppsägning" i sökrutan uppe till höger för att söka fram ett dokument som sedan gick att ladda ner.

Efter att ha utfört denna sökning kan jag nu meddela att länken till blanketten finns, hör och häpna, under avsnittet "Återbäring 2012" på en sida "Utbetalning och uppsägning". Känns inte så där värst logiskt.

Vad ska man säga?!

1 kommentar:

 1. Började med att koppla bort Återbäring på annans VISA kort.
  Sedan skulle man ansöka om nytt OKQ8 kort kopplat till VISA.
  Därefter ska man ha ett medlemskort OKQ8 för att få rabatten.
  Man får säga som "Statoil 1 kort räcker. O:- i återbäring detta år
  så hej då OKQ8 , det finns bättre rabatter än 0:- och 2 plastkort.
  Ordet är "totalt odugligt".

  SvaraRadera

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...