tisdag 10 juli 2012

Ouch!


Måndag, dvs igår, hemkommen från lilla vilsamma utflykten i skogen var det dags att ta tag i träningen igen. Jag körde en timmes axelrehab följt av en 75 minuters asgrym spinning med Lina (kan en spinning med Lina vara annat än asgrym?). Sista 20 minutrarna är...låt oss säga...väldigt speciella. Man börjar med en kadens på 70 RPM och ökar med jämna mellanrum upp till 120 RPM med samma belastning. 20 minuter(!) Sista 8 minuter är mördande :) Så jäkla kul jag hade!

Efter spinningen stötte jag på Cie i repan som ville ha lite hjälp med att flytta möbler så efter duschen så greppade vi en pizza på väg hem till henne och sen bar vi runt på soffor, fotöljer, skrivbord, soffbord, fler bord och en fet tjock-TV på Caroline Wijks sjuksköterskehem. Saker skulle upp på vinden och saker skulle ner. 

Vinden på detta bygget är rena krigszonen. Alla bara lämpar av alla prylar som en barrikad precis ovanför vindstrappan. Vi var mer eller mindre tvungna att klättra in för att hitta prylar...och avstjälpningsytor för det som skulle upp. Till slut fick vi ordning på prylarna och undertecknad drog hemåt efter ett gott värv.

Jag vaknade i morse med ajajaj i korsryggen och skyller detta på tjock-TVn! Är det någonting som är positivt för folkhälsan så är det platt-TV! Det är stört omöjligt att lyfta en tjock-TV utan att kröka rygg.

Spinningpasset idag med Lina blev också en höjdare med Linnéa som entusiastisk wingman men blev lite jobbigt mot slutet då man använder ryggen rätt mycket när man står upp och kör. Nu framåt kvällen när jag fått ligga ner och softa i soffan börjar det kännas rätt ok så det är bara på´t igen i morgon!   

Over and out!

2 kommentarer:

  1. Tack för idag!! Vi ses på tor!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kan du ge dig på! 8 minuter! No pain, no pain! Haha!

      Radera

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...