lördag 28 juli 2012

Påminn mig att ringa Bruce först


Jag satte mig på tåget, Öresundståg för att vara exakt, för att åka och hälsa på Pauline i Kristianstad. Tåget var bokat för länge sedan och jag hade skippat platsbiljett för det kändes onödigt. Nästa gång, kan nån påminna mig att slå Bruce en signal för att dubbelkolla att han inte har konsert i Göteborg dan innan när alla ska hemåt.

Tåget var helt fullsatt och min sittplats jag fick som belöning för att vara ute i god tid fick jag lämna redan i Kungsbacka. Sedan var det att trängas med alla stående som bara blev fler och fler. Till slut var vi så många att vi trampade varandra på tårna och svettlukten började smått likna den i en spinningsal. Flera gånger gjorde tåget oförklarliga stopp för att "begära tillstånd att få fortsätta". På ett dubbelspår!

I Helsingborg gick de flesta av och tåget kändes nästan öde. Ja, alltså, gångarna blev nästan tomma. Det visade sig att det var festival i Helsingborg så de som inte åkte hem efter Bruce skulle till festivalen.
Efter Ängelholm fastnade vi bakom mjölktåget som stannade vid varenda mjölkpall på väg till Lund. Tur att jag hade över en timme i Lund för byte för tiden åts snabbt upp. Jag hann med en glass i solen innan det var dags att ta tåget vidare till Kristianstad. Gött med lite sol, det regnade när jag åkte hemifrån.

I skrivande stund sitter jag på tåget som snart rullar in till Kristianstad och min älskade dotter. Det ska bli så kul att få träffa henne igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...