söndag 29 juli 2012

Walkabout i Kristianstad


När jag kom fram till Kristianstad på lördageftermiddagen möttes jag på centralen av Pauline och vi promenerade hem till hennes och Johans lägenhet mitt i centrala stan. De bor i en jättetrevlig 2:a som är så fantastiskt bra planerad så att den känns betydligt större än den i själva verket är. Ändå är det gott om förvaringsutrymmen.
  

Vi gick till O'Learys och stoppade i oss en god middag medan vi kollade in folket, de få som fortfarande var ute, och snackade bort en stund. Sedan gick vi och köpte lite smågodis och hängde hemma i soffan till Batman the dark knight som förberedelse till Batman som vi ska se på bio ikväll.

I morse var vädret rätt dassigt med lätt duggregn så vi traskade bort till en av de få söndagsöppna affärerna, Claes Olsson, för att köpa en kontakt jag behöver. Sedan gick vi på walkabout i Kristianstad för att jag skulle få se lite mer av stan än jag sett tidigare. Vi tog ett varv ner mot Tivoliparken och Naturum. Naturum är ett slags Universeum i miniatyr.
Efter ett par timmar traskande när duggregnet övergått till mer riktigt regn så gick vi hem igen och vi sitter nu och blänger på OS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...