lördag 25 augusti 2012

5-kamp, en skön avkoppling efter veckan som varit

Större delen av min lediga tid har jag i veckan ägnat åt att redigera videon från bröllopet förra helgen. Det var därför extra skönt att bara få släppa allt och sticka iväg till Liseberg och träffa lite sköna människor från Mensa Väst på en intensiv 5-kamp.


Extra roligt var det dels då jag inte har satt min fot på Liseberg på flera år, dels att det gavs möjlighet att träffa lite nya goa människor som jag inte fått möjlighet att snacka närmare med innan.

Femkampen blev en askul upplevelse som var jämn ända till slutet. Vi sju som deltog gick verkligen all in allihop och hade det görsköj hela dagen. Ofta träffar man nya bekantskaper inom samma fack, yrkesgrupp, intresseområde, åldrer...u name it. Mensa däremot har en otrolig spridning på vem man är, ålder, intressen, jobb, men det spelar ingen som helst roll.  Vi samlas runt vårt medlemskap i en förening och har askul ihop.

Någonstans i mitten blev alla lite hungriga och vi lät oss alla bli rånade på vårt kapital när vi köpte våfflor. Rån...yepp...precis vad det är. Går inte in på detaljer men....
Avslutningsvis och inte som en del av 5-kampen åkte vi upp i tornet och körde en "Desperados 3D" där man  i en skön westermiljö sitter med 3D-glasögon på en hästattrapp som rör sig samtidigt som man försöker pricka "desperados". Coolt!Efter denna intensiva tävling, som det redan planeras för rematch i, så stack vi till den turkiska restaurangen Taras på Södra vägen för att runda av det hela några timmar.

Tack alla som deltog, jag hade görtrevligt! Detta gör vi gärna en repris på :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...