torsdag 2 augusti 2012

Poliser åt mat ur soptunna

Bild från Ystads Allehanda
När jag satt inne i spinningsalen på SATS Kungsgatan idag vid strax efter 18 så kom det 2 poliser gående på Kyrkogatan och stannade utanför köksingången till restaurang 2112. Där började de rota i en soptunna och vi kollade in det hela och undrade om det kanske var något knarkrelaterat på gång. Rätt var det var så stoppade den ena polisen något i munnen och började tugga på. Den andra stoppade också ner handen i tunnan och plockade upp något som tydligen gick att äta(!) Visst att poliser har dåliga löner men att behöva rota i soptunnor för sitt dagliga bröd låter väl långsökt. 

Efter några minuter dök det upp ett gäng killar med gula reflexvästar och diverse andratyper som inte riktigt passade in klädselmässigt. När skylten "Filminspelning pågår" ställdes ut i korsningen insåg jag att soptunnan antagligen användes som bord eller nåt. Mat behövdes för de sprang fram och tillbaka tills de tydligen fick scenen rätt efter en halvtimma. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...