torsdag 16 augusti 2012

Skönt häng på kulturkalaset


Onsdag kväll och ett fantastiskt väder i Göteborg! Dessutom kulturkalas på gång. Vi samlades några stycken  på Kungsportsplatsen för att mingla, dricka lite öl och bara umgås ett par timmar.


Fantastiskt mycket människor hade sökt sig till centrum en sån här fin eftermiddag/kväll och till öltälten var köerna långa.  


Öl och öl, denna lilla plastflaska(!) med Carlsberg a.k.a. avslagen karaktärslös öl, kostade 55 spänn! De vet verkligen att ta betalt såna här dagar. Plast är iofs bra då man slipper glassplitter som lätt kan bli när så många människor är i gång. 
Vi hängde kvar och hade det görgött tills det hade mörknat och sedan drog vi alla vidare åt olika håll allt efter tycke och smak.


Jag gick hem och fick umgås ett tag med Pauline och Johan som också precis hade kommit tillbaka från sin vända på stan. En ypperligt trevlig kväll blev det med många fina människor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...