torsdag 16 augusti 2012

Träningsvärk...denna sköna träningsvärk


Jag är äntligen friskförklarad av sjukgymnasten för min skadade axel vilket innebär att jag FÅR träna vad jag vill med MÅTTA. Dock har jag inga restriktioner satta mer än min egen känsla. Gött!

Detta betyder att jag nu kan lägga upp ett riktigt träningsprogram igen för att bygga upp det jag tappat under nästan ett halvår av rehab. Jag kommer att dra ner lite på konditionsträningen och börja gymma på allvar igen några gånger i veckan.

I går körde jag för första gången sedan vårterminen Kinesis med Moa Richard på SATS Kungsgatan och det var ett mycket efterlängtat pass! Fullsatt trots det fina vädret och Kulturkalas, det är ett gott betyg om något!

Ett sånt fantastiskt roligt pass,jag körde fullständigt skiten ur mig och när vi hade kört tre varv och pulsen låg och tickade nånstans runt 93-95% så skulle vi köra en bonus, 90 sekunder burpees. Helt galet! Så nära att kräkas har jag inte varit på länge. Också ett gott betyg :)
MÅL: Till jul ska jag klara 50% fler burpees och hör sen!

Tack Moa för en kanonstart på träningssäsongen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...