måndag 24 september 2012

6-week-challenge - Resultat vecka 1

Nu har första veckan i 6 veckors utmaningen passerat och resultatet har för egen del inte blivit riktigt så omfattande som jag tänkt. Jag öppnade hårt på måndagen med 3 pass samt armhävningar, dips och chins. På tisdag eftermiddag drabbades jag av en tuff förkylning, för en man så är en förkylning väldigt tufft - en nära döden upplevelse, så jag bokade av resten av veckans pass och sjukskrev mig. Först idag, en vecka senare känner jag att jag kan börja köra lite hårt och nu finns det lite att ta igen.

Trots att jag inte kunde träna tog jag mig ändå ut i friska luften och betade av lite kilometrar på 10 -milen och i lördags blev det promenad Delsjön runt. Givetvis har jag också slutat använda hissar.

Veckans aktiviteter summerades ändå upp till:
  • 250 av 500 armhävningar
  • 0 av 250 burpees
  • 20 av 250 chins
  • 20 av 250 dips
  • 808  av 3000 trappsteg (uppför) 
  • 3,025 av 10 mil (gå eller springa) 
  • 3 av 30 träningspass 
Denna vecka kommer att få en större andel chins och dips och det är dags att ta tag i burpees, något jag INTE tycker är roligt. Men, de kommer inte att göra sig själva!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...