torsdag 13 september 2012

An Evening that Rocked!


Efter träningen igår så hade Cie och jag bokat upp kvällen för lite mat och film så efter spinningen så tog vi våra cyklar och trampade hem till mig. Det är nu man börjar märka av hösten, det mörknar tidigt och jag hade såklart inget lyse med till cykeln men vi kom hem helskinnade och utan böter.

Hungriga var vi när vi kom fram men med mat som går att förbereda innan så blir det inte så lång väntetid. Fransk löksoppa stod på menyn, en rätt jag inte lagat på väldigt länge, och jag tror nog att jag fick till den som den skulle vara. Jag hörde inga större protester från Cie iaf ;)

Sedan låg vi utslängda i varsin soffa och kollade på en av de bästa filmer som någonsin gjorts, The Rock, med Sean Connery, en av de bästa skådisar som funnits, men också Nicolas Cage och Ed Harris gör bra rolltolkningar. En grymt bra film! Musiken är helt awesome :) Dessutom i HD kvalité med 5.1 ljud...gött!

Det blev en mycket trivsam kväll med god mat, gott vin, nötter, choklad, en riktigt bra film och mycket tjôt med en fin vän som jag träffar alltför sällan nuförtiden. Vi hoppas kunna ändra på detta och träffas lite oftare framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...