lördag 1 september 2012

Beach 2013 del 1

När höstschemat drar igång på SATS och kroppen är skadefri är det dags att börja planera för perioden fram till årsskiftet och vilken träning som skall prioriteras. Axeln brakade precis när jag skulle påbörja en uppbyggnadsfas och jag har kört i stort sett bara konditionsträning sedan sedan dess. Nu är det dags att ta tag i uppbyggnaden igen.

Nya klasser har det kommit och DeadBall verkar väldigt lovande och kommer antagligen att bli ett stående inslag i veckans träningsuttag om det är så kul som det verkar. Kinesisen har självklart en garanterad plats liksom spinningen, dock i mindre utsträckning än tidigare. Utöver detta så ska jag satsa på att gymma tungt ett par gånger i veckan för att öka på muskelmassan något. Uppbyggnad rimmar illa mot t ex BodyPump så den kommer jag att ligga lågt med den närmaste tiden.

Ett dilemma i planeringen är att det finns så många duktiga och härliga instruktörer i Göteborg som jag lärt känna under åren och som jag gärna vill köra pass med men det är omöjligt att klämma in alla på en vecka om jag inte ska gå upp på mellan 12-15 pass i veckan. Därför har jag beslutat mig att försöka sprida ut mig över en 2-veckors period så jag kan hinna träna med alla och dessutom på olika center.

Vecka 1:
 • Måndag
  Landala: Deadball 45min + Spinning 30min + Spinning 75min
 • Tisdag
  Kungsgatan: Bröst, mage 60min + Spinning 55min
 • Onsdag
  Kungsgatan: Kinesis 55min
 • Torsdag
  Vilodag
 • Fredag
  Kompassen: Ben + rygg 90min
 • Lördag
  Landala: Biceps 30min + Spinning 55min 
 • Söndag
  Kungsgatan: Spinning 55min

Vecka 2:
 • Måndag
  Landala: Axlar (motorer), armar 60min + Spinning 75min 
 • Tisdag
  Valhalla: Mage och lats 60 + Spinning 55min
 • Onsdag
  Kungsgatan: Kinesis 55min 
 • Torsdag
  DeadBall 45min + Spinning 75min
 • Fredag
  Vilodag
 • Lördag
  Landala: Axlar (stabilisatorer) 30min +  Spinning 55min
 • Söndag
  Kungsgatan: Spinning 55min 
Det blir säkert justeringar av detta programmet men man måste börja med en plan. Problemet med planen ovan är att 2 av mina favoritinstruktörer inte ens är med så det blir nog ett och annat extrapass här och där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...