söndag 23 september 2012

Göttehelg


I helgen fick jag celebert besök från Skåne. Nilla, Björn & Zorro var på besök på framsidan. De anlände sent på fredagskvällen pga att det pisseregnade på vägen upp och deras bil inte är utrustad med propeller som standard. Väl på plats så frossade vi i räkor och hade det allmänt mysigt. Det var ca ett halvår sedan vi träffades sist så det var ett kärt återseende. Mycket att prata om och mycket Whiskey att prova!


Lördagen bjöd på uppehållsväder så vi tog hunden och kamerorna med oss och gick Delsjön runt, en tur på ca 10 km, en tur som tog hela 3 timmar när alla skulle stanna överallt och ta bilder. Det var mycket folk i rörelse och så mycket hundar att Zorro till slut tröttnade och slutade bry sig om att hälsa på alla.Vädret var kanske inte perfekt för fotografering, lite för tjocka moln och ett lätt aerosolregn i luften, men några bra bilder fick vi - och en skön långpromenad.
Zorro sov som en stock efteråt så han var tämligen nöjd med turen. Vi andra fick tjöta vidare i lugn och ro :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...