torsdag 27 september 2012

När världen dräller av träningsredskap

 
Andra veckan på 6-week challenge och vid det här laget har jag gjort så många burpees, chins och dips så jag börjar se träningsredskap omkring mig i vardagslivet. Andra drömmer om burpees har jag fått höra, själv har jag tydligen fått chins på hjärnan.

Jag var på ett fantastiskt roligt Kinesis-pass, på SATS Kungsgatan med Moa Richard, som dagen till ära hade utökats med några deltagare, bland andra bäste herr Edman som jag lyckats övertala att hänga på. Vilket gäng vi var denna gången, vilket tempo, vilken vilja! Extra roligt då jag var sjuk sist och inte kunde vara med. Asgrymt! Jag tror Andréas var nöjd också.

Efter passet så tog jag vagnen hemåt igen. Jag kikade upp mot taket och funderade för mig själv huruvida stången ovanför mig skulle hålla för att göra chins i. Satt sig på hjärnan? Mmm. Klokt? Knappast :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...