onsdag 5 september 2012

Paketerad velpelle

 
Jag beställde en Blue-ray spelare och en HDMI-kabel från Elgiganten i förra veckan. Jag såg på postens pakettracker att den inkommit till Konsum så jag gick bort för att hämta den vid 15-tiden. På vägen gick jag förbi postfacket för att kolla eventuella avier men där var tomt.

Vid paketutlämningen hittade man varan utifrån mitt trackingnummer och jag blev mäkta förvånad när jag fick ett ytterst litet paket i handen...ytterst litet. Det visade sig vara HDMI-kabeln. Men var var spelaren? Kolli 1 av 1...hmm. Bara att gå hemåt igen och kolla upp det hela.

När jag kom hem såg jag brevbäraren cykla iväg så jag tog en titt i postfacket igen. Gissa om jag då hittade två avier för uthämtning på Konsum. Bara att vända och gå tillbaka igen. Tjejen i utlämningen tittade förvånat på mig när jag dök upp igen. Den ena avin hade jag ju redan hämtat och då kunde man snabbt dra slutsatsen av att den andra måste vara spelaren...nope...ingen spelare den heller. Det visade sig vara batterihandtaget till kameran som jag hade skickat efter från Hong-Kong vilket iofs var lite kul. Det ger en lite grymmare look på kameran samtidigt som den blir bekvämare att skjuta vertikala bilder med och får mer batteritid.
Fortfarande ingen spelare. Jag lämnade affären.

I samma ögonblick jag satte foten på trottoaren utanför Konsum plingade det till i fickan, jag plockade upp telefonen och hade 2 SMS aviseringar. Jag vände och gick in igen.

Denna gången började tjejen i utlämningen skratta. Tro fan för det som jag velade runt, haha! Ena SMSet gällde kabeln, det andra spelaren. Äntligen! Glad i hågen efter tre besök på mycket kort tid hade jag till slut mina prylar. Nu är det bara resten av Hong-Kong prylarna till kameran kvar att vänta på; extra batterier, display-skydd och polariseringsfilter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...