fredag 21 september 2012

Skapar konst till mina väggar


 För några månader sedan köpte jag en deal på Groupon.se där man kunde få 50x70 canvas från Printerpix  för under 200 spänn till skillnad från ordinariepriset 800. Jag passade på att köpa 4 stycken och testade en av dessa på bilden med sjön nedan.


Trots att jag inte la på några extravaganser som extra tjock kant, grövre struktur i duken och ytbehandling så tycker jag att resultatet blev riktigt bra med tanke på priset.

Idag lekte jag runt lite i Lightroom och beställde ytterligare 3 bilder till att pryda vägarna i mitt hem.


Den översta bilden med fjärlien tog jag i Thailand på ön Koh Samet mitt i den lilla "staden". Givetvis har färgerna förstärkts rejält i Lightroom och det hela dragits lite åt det blåa hållet.

Bilden på sjön togs i Metsakodu i Juli kl 4 på morgonen. Den har dragits mot svartvitt för att sedan blåats till "en smula".

Moppedisten togs i januari på en gata i Bangkok med lång slutartid frihand. Det mesta har en rörelseoskärpa förutom området runt lyktan.


Bilden ovan är också tagen i Bangkok där jag lekte med perspektivet en smula. Denna rad med vattenstrålar som kommer ur en vägg utanför ett hotell är ca 20 meter lång.

Nu blir det en lång veckas väntan innan jag får mina bilder och kan hänga upp dessa för att betrakta slutresultatet.

2 kommentarer:

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...