fredag 7 september 2012

Veckan toppad med räkfrossa

Denna veckan har varit minst sagt fullbokad med en massa träning och skönt umgänge med fina vänner. Måndag kväll hängavs åt ett trippelpass träning och efter det hade jag nog inte varit särskilt social iaf.
I tisdags så gick jag med Andréas och kollade på Snabba Cash II. Linnéa kunde tyvärr inte hänga på då hon blev fast på jobbet men det löser vi på söndag med ett biobesök då istället. Då blir den Bourne.

Onsdag kväll, efter den som vanligt asgrymma Kinesisen, var det lite häng med Mensa på Gullans på Kungstorget där vi som vanligt blev runt 10-12 personer. Där det blev lite husmanskost, några öl, nya ansikten, goa skratt och ett par timmar sköna diskussioner.

Igår kväll blev veckans höjdpunkt då Therese kom förbi efter jobbet för lite häng. Vi frossade i räkor och diverse ostar, kollade in en riktigt bra thriller, Man on a Ledge, och bara hade det mysigt i största allmänhet. Jag älskar att kolla på film och har i Therese hittat en likasinnad i att analysera detaljer och försöka lista ut hur filmen ska sluta.

Kvällen idag har varit helt oplanerad ända fram till för en timme sedan då Cie och jag hastigt och lustigt bestämde oss för att gå och ta en öl. Så mycket för den oplaneringen ;) Senare på kvällen blir det dock en skön hemmakväll i soffan. Det blir att njuta lite av lite gott vin, ost och de få räkor som blev kvar sedan igår och kanske en bra film.

I morgon efter förmiddagsträningen ska jag träffa Jessica och Per på en fika och lämna över bröllopsvideon till dem och på söndag blir det träning på förmiddagen bio med systrarna Gaseb på kvällen.

Vilken vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...