söndag 7 oktober 2012

6-week-challenge - Resultat vecka 3Tredje veckan i vår 6 veckors challenge har handlat om att slutföra många delmoment. Dock kvarstår en del som kommer att betas av under nästa vecka. De 500 armhävningarna är redan slutförda efter vecka 2 men jag har fortsatt med vanan att göra 50 varje morgon när jag går upp för att vakna ordentligt. Jag tror jag kommer att fortsätta med detta då det ligger i linje med vad man kom fram till är nyttigt för kroppen på Vetenskapens värld i veckan.

Måndag. Jag körde min måndagstrippel på SATS Landala med ett pass DeadBall med Lina följt av 30 minuter spinning, också med Lina. Det hela avslutades med en 75:a spinning med Moa. 

Tisdag: Lite ärenden att uträtta inklusive att gå och få håret klippt. Jag smet dock i på Valhalla och betade av lite tråkiga dips, chins och burpees. Det blev 50 dips, 60 chins och 70 burpees. Armarna var som gelé efteråt. Här var de 3000 trappstegen som skulle göras också slutförda.

Onsdag och den sedvanliga Kinesisen med Moa Richard som alltid är så bra. Tisdagens 70 burps satte på något sätt punkt för dessa då utmaningens kvot äntligen blev fylld och jag så glad över att slippa göra några den närmaste tiden. Jag gillar verkligen inte burpees. Vad avslutar Moa Kinesispasset med som extrabonus? Jo, burpees! Blää! :)  För övrigt var passet asgrymt med en del nya intressanta övningar som tog musten ur en. 

Torsdag. Jag vaknade med träningsvärk efter Kinesisen, ett återkommande torsdagsnöje och bevis på att Kinesisen tar ordentligt. Kvällen bjöd på ett gympass samt ett spinning 90 med Cecilia på Landala. Under gympasset betade jag av 40 chins och 50 dips och kunde knappt lyfta armarna efteråt. Biceps och triceps har verkligen fått jobba denna veckan. 

Fredag blev en välbehövlig vilodag. Jag gjorde såklart mina 50 armhävningar och gick sedan till jobbet. Jag passade på att ta med mig kameran för att få lite bilder på stan och hamnen. Efter jobbet gick jag hem igen. Totalt blev det en mil att bocka av från listan. 

Lördag vaknade jag med kraftig huvudvärk, en rest av en alldeles för trevlig fredagskvällen som blev sen. Jag ställde snabbt in dagens träningspass och sov fram till lunch istället. När huvudet började lugna sig vid 13-tiden tog jag kameran, slängde en ryggsäck på ryggen, drog på mig kängorna och gick upp till Delsjön där jag promenerade sjöarna runt med kameran i högsta hugg och sköt en massa fina höstbilder i solskenet. Väl hemma igen hade Runkeeper summerat det hela till 2 mil. Bara att pricka av i listan som nu bara saknade 750 meter.

Söndag: Upp och köra ett pass spinning med Johanna på Kungsgatan men först göra klart resterande 10 chins och 20 dips. 

Summerar vi vecka 3 av "6-veckors challengen" så är slutresultatet nu:
De 500 armhävningarna är klara.
De 250 burpees är klara.
De 250 Chinsen är klara.
De 250 Dipsen är klara.
De 3000 trappstegen är klara.
De 10 milen att gå/springa är avklarade.
Av de 30 träningspass som skulle genomföras har jag 7 kvar att göra.

Nästa vecka rundar vi av det hela.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...