fredag 12 oktober 2012

Behagligt mör


Jag sitter och känner mig behagligt mör i hela kroppen efter att ha kört järnet på SATS under några dagar med grymt roliga och effektiva pass. Onsdagens Kinesis på Kungsgatan med Moa Richard är helt klart favoriten numera och den tar verkligen på hela kroppen. Aldrig slipper man träningsvärken efter ett Kinesispass om man gett allt.

Denna veckas pass bestod av 10 stationer med 2 övningar på varje och trots att vi alla körde järnet med så lite vila som möjligt hann vi inte runt riktigt hela varvet. Det var helt otroligt kul och tiden bara flög iväg. Plötsligt var det dags för stretch och alla tittade förvånat på varandra och undrade var tiden tagit vägen. Bra betyg! Lite kul var det också att få höra av andra deltagare att jag inspirerar dem till att köra hårdare på övningarna. Sånt värmer :)

Igår körde jag en kombo med Emma Nilsson som bestod av Deadball + en 75:spinning. Deadball är också något jag har fastnat för. När man kört det ett antal gånger och hittat tekniken och dessutom har möjlighet att köra med någon annan som också kan så kan man driva upp tempot till den milda grad utan risk att döda varandra med bollen. Den väger trots allt 3 kg så man måste leverera den rätt. Lite nöjd är jag att numera alltid får komma upp och hjälpa instruktörerna med att dema övningarna på Deadball-klassserna.

Intervallcyklingen på 75 minuter efter Deadballen var också helgrym och där fick benen verkligen bekänna färg, framför allt i de tunga sittande partierna.

Idag är det vilodag och jag sitter och njuter av en lätt värk i axlar, mellan skulderblad, biceps,triceps, hamstrings och fotleder (japp, t o m fotlederna fick vi en ny övning på på Kinesisen sist).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...