söndag 7 oktober 2012

Gött spontanhäng

Fredagkväll blev en kul kväll på många sätt. Jag hade bestämt med Helene att ta en öl på café Shanti vid Landala på kvällen och bara hänga tjöta en timme. Jag passerade 5 meter från dörren på SATS på vägen dit - utan att gå in. En skön känsla. 
Ägaren är en väldigt servceinriktad kille så öppettiden förlängdes såklart någon timme. Dessutom hängde Mimmi och Anders där, ett par av Helenes sköna vänner, så det blev några riktigt goa timmar.


Under tiden vi satt på Shanti kom ett mess från Cie som kör DJ på karaoken på Haket så vi drog vidare för att kolla hur hon hade det på jobbet. Äntligen fick jag också möjlighet att få testa "Skull Splitter" en lagom stark och mycket trevlig brygd!


Nere i källaren på Karaoken var Cie i full gång med att dra igång stämningen, något hon gjorde ett kanonjobb med. Gött när värdinnan själv inleder! Jag är mäkta förvånad över hur många som snabbt köade upp sig för att sjunga. Vissa var riktigt duktiga, andra mindre...


En annan lustig sak är att vart jag än går så hamnar jag i situationer att jag hjälper till att lösa saker som inte funkar. Denna kväll hade de problem med att få skärmarna till att visa sångtexterna med att funka. Datorn var inte fullt samarbetsvillig men när undertecknad hade resonerat en stund med den så gav den upp och gjorde som den var tillsagd.


En riktigt trevlig kväll blev det med riktigt trevligt sällskap! Om jag sjöng? Det hade varit synd att tömma lokalen ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...