lördag 27 oktober 2012

Lina visade vart skåpet skulle stå


Idag körde jag en 90-minuters specialinsatt spinning på SATS Landala på förmiddagen. Lina Fleetwod, som är en av de bästa instruktörerna i mina ögon, ska åka iväg till varmare breddgrader i nästan ett halvår och ville bjuda på en sista lördagsspinning med det lilla extra, dessutom på sin födelsedag!

Passet blev asgrymt helt enkelt. Lina som är sjukt medryckande i vanliga fall fick taket att lyfta i salen och alla hängde bara på.
- Är ni taggade?
- JAAAA!
Mot slutet ville ingen välja vilken av två låtar vi skulle ha som finallåt utan vi körde bägge två så passet blev 95 minuter till allas glädje. Jag är helt säker på att ingen hade protesterat om vi kört ytterligare en kvart till.

Efteråt bjöd Lina på kladdkaka, bananer och grädde, smarrigt värre :)

Jag kommer sakna Lina under de månader hon är borta, det kommer inte finnas nån som fyller de skorna, men allt har som bekant ett slut. Hon kommer faktiskt tillbaka igen och då blir det desto roligare (och pass utan schlager, haha ) :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...