söndag 28 oktober 2012

Rosa Dygnet spinningen avklarad

Jag är precis hemkommen och nyäten efter att ha deltagit i 3 spinningpass i morse på Rosa Dygnet i Sportlife Exclusives lokaler. Som wingman hade jag bästa Linnéa och vi började med ett pass med klassisk musik vid 08:00. Lite annorlunda, lite kul och ett bra sätt att vakna på.
Passet innan vi började
Pass nummer 2 var av det lite tyngre slaget och bjöd på lite tuffare cykling. Det avslutande passet för vår det leddes av vår egen SATS-instruktör Therese Nordström som körde ett stentufft pass som fick några att höja lite på ögonbrynen, "den lilla gravida tjejen, då blir det nog lugnt" Inte då!

Bästa Therese Nordström
Det var väldigt roligt att se så många människor på plats. I cykelsalen hade de ställt in 60 cyklar och det var i stort sett fullbokat de tre passen vi körde. Lite roligt också att se en del personer som verkligen går "all-in". Där var några som hade cyklat i 20 timmar när vi kom och skulle köra de sista 2 passen också efter vi hade gått. Pga vintertidsomställningen är detta dygn 25 timmar och de körde hela tiden. Av med hatten!

Knökat med folk!
Lita andra tjejer och killar från SATS dök upp både under och efter våra tre timmar för att hjälpa till med att samla in pengar (och för att svettas ner Sportlifes lokaler). Nästa år blir det fler timmar, nånstans mellan 6 och 10 är det tänkt, vi får se. Tre kändes lite lite.

Glada cykeltjejer som tog över efter oss :)
Pulskurvan över de tre timmarna bekräftar "känslan". Första passet var lugnast för att på Thereses pass ligga på en betydligt högre nivå och där jag i stort sett aldrig sjönk under min medelpuls. Mellanrummen mellan de tre passen blev bra återhämtningar där pulsen fick sjunka en smula.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...