torsdag 25 oktober 2012

Vampyrer som piffen på biffen

 
I måndags kväll kom min vän Therese över på filmkväll efter jag hade tränat färdigt. Vi trixade ihop en fantastiskt god middag med några bitar ryggbiff och en härlig sallad med massor med fetaost. Till detta två goda såser. Vad hände med pommesen då? Therese kör LCHF-kost så potatis är bannlyst. En glas vin slank däremot ligger inom gränserna så det kunde vi unna oss :)

Som piffen på maten låg vi i sofforna och kollade vi in de två första Underworld-filmerna som är så himla bra och bland de bästa vampyrfilmerna tycker jag. Two down, two to go!

Therese är verkligen en skön vän att hänga med och jag trivs verkligen med att få slappna av och bara vara. Gött också att vi har ungefär samma filmsmak. Det är synd bara att vi inte hinner träffas oftare men när det väl blir av är det kanontrevligt. Förhoppningsvis hinner vi riva av en filmkväll till innan månadens slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...