tisdag 20 november 2012

Nu tar maskinerna över

På morgonen när jag kom till jobbet och skulle ta hissen upp till 9:e plan så hade hissen bestämt sig för att trilskas. Dörren gick igen och trots att jag tryckt på 9:an hände ingenting och en halvminut senare öppnades dörren utan att hissen rört sig en endaste liten millimeter.

 
Nu har jag blivit lite luttrad då jag har varit med om detta innan, detta var tredje dagen på raken det hände. Första gången gjorde hissen dörröppningsmanövern en gång. Igår så gick jag ut efter att dörren hade öppnat sig för andra gången. DÅ åkte hissen iväg, snacka om att stå där med lång näsa :/

Idag tänkte jag vänta ut den fan och efter dörren öppnades första gången och jag stod kvar fick jag sällskap av lätt förvånad man som antagligen undrade varför jag inte gick ur. Jag förklarade vad han hade att vänta sig. När dörren öppnades för fjärde gången gav vi upp bägge två och gick ut. Vad hände? Hissen åkte iväg(!) Vi tittade på varandra och konstaterade att antingen börjar maskinerna ta över eller så sitter det nån elak jävel med övervakningskamera och fjärrstyrning och har skitkul på morgnarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

We got split in Split

Split, närmaste staden på fastlandet från Brac. Det tog bara 50 minuter med färja över till civilisationen. En (något) större hamn ä...