måndag 5 november 2012

Väderskydd som heter duga


Jag fick testat kamerans vädertätningar på allvar när jag tog en timmes promenad runt Kristianstad centrum i  regn och blåst på lördag förmiddag. En vanlig enkel systemkamera hade jag knappast utsatt för detta men min Canon EOS 5D Mark II har ordentliga tätningar. Så har också zoomen FD 24-105 1:4 L.


Både kamera och glugg dröp av vatten när jag kom tillbaka men ingen skada skedd. Så skönt att ha prylar som klarar lite väta om det behövs. Det är ju inte alltid som solen skiner. Visst kostar det men det lönar sig i längden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...