torsdag 27 december 2012

Kinesis på egen hand

Jag har varit förkyld och har inte kunnat träna på ca 10 dagar. Under den tiden inföll också juluppehållet med en massa god mat, bullar, pepparkakor, godis, glögg, vin, öl, nubbe...mer mat, ni känner igen det där. Är man van att vara aktiv och röra på sig kan det ibland bli lite förmycket av det goda - fast det var välbehövligt.


När SATS Kungsgatan slog upp portarna igår efter julen så var undertecknad givetvis på plats. Dels för att köra ett spinningpass med Therese Nordström, som gör ett av sina sista pass på ett tag pga kommande tillökning i familjen, dels för att jobba igenom kroppen ordentligt med ett pass i gymmet.

Jag  började med en dryg timma i gymmet och då det var onsdag och normalt sett Kinesis så förlade jag passet till området med Kinesisväggen. Efter uppvärmningen kickstartade jag passet med 90 sekunder burpees vilket syns som den första pulstoppen på kurvan. Sedan jobbade jag igenom axlar, bröst, bål och triceps med ett antal övningar på Kinesisväggen, hantlar, en pilatesboll och med TRX-bandet. Bara för att Moa inte är där och leder passet hindrar väl inte att man kör det ändå! Frågan är bara - var fanns alla andra som brukar vara där?

En stunds vila blev det följt av en timmas grym intervallspinning med Therese som kändes som det jobbigaste jag gjort på länge. Det märks att man varit hemma och varit förkyld så pass länge. Therese körde iaf passet med flaggan, eller rättare sagt magen, i topp och verkade, till skillnad från oss andra, fullständigt oberörd :)

Gött pass igår gav en skön träningsvärk idag. Idag blir det att jobba igenom biceps lats och underarmar innan en 75:a spinning. Hepp!

Länk till passet på Movescount:
PA_Norvell's Indoor cycling Move 26.12.2012 - Move at Movescount.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...