fredag 28 december 2012

Martina "walk the talk"Efter att ha varit borta från Göteborg i en månad och sedan varit förhindrad av att träna med någon större omfattning pga diverse andra saker och en seg förkylning hade jag missat att spinna med Martina Johansson, en instruktör som tog över bland annat Linas klasser på lördagar på SATS Landala.

Nu när jag drog igång på allvar efter juluppehållet så har jag lyckats pricka in Martinas klasser tre dagar på raken. Igår körde gymmade jag i ca 90 minuter och följde upp detta med en 75:a spinning med Martina. Passet var asgrymt, ett högintensivt pass med fyra block där pulsen skulle ligga över 80% under ca 15 minuter med några minuters vila emellan. Jag hamnade på dryga 90% överlag och en topp på 96% och jag skyller detta på alla burpees och annat jox jag gjorde innan (och borde låtit bli). När passet var över var jag helt slut vilket är ett gott betyg :) Jävligt bra musik och ett mycket bra upplägg. Dessutom har hon en bra dialog med deltagarna och en bra teknik som instruktör - hon "walk the talk" så att säga.

Idag blev det en dryg timme i gymmet följt av en 55:a spinning med Martina, också på SATS Kungsgatan. Passet hade samma upplägg som igår men ett intervall kortare. Riktigt trött blev jag idag också men pulsen nådde inte riktigt lika högt, bara 93% som max. Jag hade nog inte riktigt återhämtat mig efter den gångna veckans träning, detta var ju trots allt det sjätte passet på tre dagar.

I morgon blir det ytterligare ett dubbelpass med en timme styrka + spinning med Martina på SATS Landala och jag har inga som helst tvivel om att det blir lika hög standard på hennes pass i morgon. Här ska jag äntligen få uppleva det så positivt omtalade "hela havet stormar". Detta ser jag verkligen fram emot. Efter morgondagens övningar blir det en välbehövlig vilodag innan nästa veckas arbeta och träning.

1 kommentar:

  1. Martina är grym!!! Lätt den bästaste "färska" instruktören jag någonsin träffat på. Vi ses imorgon på Landala, då jäklar ska det storma på havet!

    SvaraRadera

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...