onsdag 9 januari 2013

Alla dessa nyårslöften

 
Om man undrar i hur stor omfattning folk ger nyårslöften och vad man i så fall lovar så räcker det med att kliva in på en träningsanläggning nära dig i januari månad.

Jag var på SATS Landala för ett par dagar sedan och det var så mycket folk att det knappt gick att ta sig fram, än mindre komma åt den utrustning man ville. Lång kö till receptionen, lång kö till gruppträningssalar och köer till träningsutrustningen.

Sedan dyker det alltid upp en och annan som tror, att bara för att det kostar några hundra i månaden att träna, så är det totalservice på anläggningen och det bara är att bära sig åt hur man vill.

"Oj! strumpan är trasig och rakhyveln har gjort sitt. Jag lämnar detta här på bänken så kommer någon glad jeppe och plockar undan efter mig." Jävla sopa!

Eller som de som plockar fram stänger och hantlar och så fort de är klara så har de glömt av var de hämtade prylarna så de får ligga kvar på golvet.

Nu är det bara att se till att boka sina pass i tid och se fram emot mars då allt har lugnat ner sig, de flesta glömt sina nyårslöften och saker återgått till det normala igen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...