torsdag 24 januari 2013

Beach barbeque

Förutom att stoppa i sig mat på ett all-inclusive i Egypten kan man också lägga sig att grillas på stranden. Även här blir man väl omhändertagen och det är bara att gå ner och peka så får man en solstol eller två, något att dricka eller att späka sig med.


Människan är en underlig ras, normalt värnar vi om vårt privatliv och håller på vårt personliga "space" men på en strand kan vi lägga oss som halvnakna silverskedar i en liten ask med bara några fots mellanrum för att suga åt oss av de så hårt eftertraktade solstrålarna. Lustiga är vi.

Det lustiga är att man ser alla sorter här. Allt från albylvita till kolsvarta, allt från überfeta till vältränade SATS medlemmar, allt från rika till fattiga. Ja, rika...Hiltons strandparti som tillhörde de exklusivaste var nästan tom. Antingen för att hotellet är svindyrt eller för att sanden var rätt kass jämfört med de billigare delarna norröver.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...