fredag 25 januari 2013

Ghazala Gardens, Sharm El Sheikh

Hotellet vi bodde på, Ghazala Gardens, ett systerhotell till Ghazala Beach var riktigt bra för att vara ett övre mellanklasshotell. Ghazala Beach ligger precis vid stranden och Ghazala Gardens utanför med en väg emellan. Trots det lite längre avståndet och vägen är Gardens att rekommendera, det är ett mycket bättre hotell.

Servicen är bra, rummen är rena och det städas varje dag. Maten håller bra standard och det är lugnt och skönt. Hotellet har en jättepool med en sandstrand på en del av den men man ska inte luras av bilderna i broschyren. Den är inte uppvärmd. Dock finns en mindre, uppvärmd, pool att tillgå för den som inte orkar släpa sig via Ghazala Beach ner till stranden.


Stranden som de bägge systerhotellen delar på är riktigt bra, bland de bästa i området. På andra ställen kan sanden vara grovkornigare och inte alls lika skön att gå på. På stranden har man givetvis fria solstolar och en bar där man kan hämta förfriskningar under dagen. Strandhanddukar ingår givetvis.

Skulle jag återvända till detta hotell? Japp, utan tvekan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...