tisdag 1 januari 2013

Gött avstamp inför 2013
SATS Landala bjöd på nyårsträningsfest igår, sista dagen på året, och vad kunde vara mer festligt än instruktörer som kör Bodypump i högklackat och klänning och en alldeles livs levande DJ i spinningsalen! Dessutom med astaggande festklädda medlemmar och en kölista till passen som var milslång.


Bodypumpen drog igång med Therese och Cie som ledde en knökfull klass av partysugna deltagare. Therese gjorde ett enastående jobb med att lyckas genomföra passet med 15cm klackar(!). Tur att det fanns en hel del i salen med anknytning till vårdyrket ifall något gått fel :)
Själv deltog jag inte i pumpen utan rörde mig runt lite med en kamera för att föreviga det hela istället.Spinningpasset efteråt var lika fullsatt och med Thomas som DJ, spegelbollen konstant igång och med både Cie och Therese som instruktörer blev det party rakt igenom. Ljuset var klart sämre i lokalen, näst intill obefintligt, och kameran fick verkligen bekänna färg pressad till ISO 5000 så bilderna blev inget vidare. Dessutom deltog jag själv i passet så jag hoppade av cykeln lite då och då för att ta bilder. Trots dessa små vilopauser lyckades passet ändå spika in 5 av 5 i träningseffekt. Gott betyg!Denna sköna avslutning på träningsåret 2012 med en himla massa sköna peppade stammisar kommer att finnas kvar i mitt minne för en lång tid framöver. Dagen helt klart också ribban för 2013 års träning. Gott Nytt Träningsår!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...