onsdag 23 januari 2013

Party-party


 
På kvällarna kan inte göra så mycket mer än att äta och dricka och så kolla på diverse uppträdanden och sånt som t ex manliga dansare som oavbrutet i ett högt tempo snurrar åt samma håll, iförda självlysande kjolar.


På tisdagkvällen var det en trubadur som försökte dra igång lite feststämning med varierat resultat. Men med lite hjälp av en minst sagt udda lirare så drogs det igång. Vi hade en kille vid vårt bord som, till allas stora munterhet, ständigt sprang upp och dansade. Han var jätteglad att alla var så glada och att stämningen var hög. Synd bara att han inte fattade att det var honom alla skrattade åt.


Den lokala spriten har vi nu hunnit testa oss igenom och det är i princip bara Tequila och Rom som går att dricka. Den lokala Whiskeyn smakar flygbensin och konjaken likaså…om inte värre. Vodkan har en mycket framträdande bismak av fikon, vilket känns oavsett vad du dricker. Alla spritsorter är antagligen baserade på fikonbrännvin som bas. Den lokala varianten av Irish coffee tar i alla fall priset; en rejäl  skvätt av den lokala flygbensinen och Nescafé med mjölkpulver. Urrk!!Vinet som ingår i all-inclusive är väl inte det bästa men det funkar bra till att skölja ner maten med. En flaska "köp" vin på hotellet kostar sådär 200 kr och är inte värt prisskillnaden. Ölet av märket Luxor är ljust och släcker törsten bra på stranden så det får ett ok betyg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...