lördag 26 januari 2013

Tummen upp för kanonservice

Jag måste säga att jag blir mäkta imponerad av personalen på hotellet, Ghazala Gardens i Sharm El Sheikh, och den servicenivå de håller. Alltid glada miner och blixtsnabb service så fort man ber om något.
Jag förvånas över hur de kan bita ihop och svälja så mycket skit från en del människor som tror att de, bara för att de betalt en massa pengar, kan bete sig hur som helst mot personalen. De jobbar 12 timmar om dagen, 7 dagar i veckan i 6 veckor, sedan har de 10 dagars ledighet. Vi snackar 82 timmars arbetsvecka med att ständigt vara glad och på hugget. Hade du klarat det? Inte jag iaf. Hatten av!

Som svenskar har vi blivit väldigt väl bemötta då vi ber, inte kommenderar, om saker och vi har i vår uppfostran lärt oss att tacka. Så fort de får reda på att vi kommer från Sverige blir servicenivån ytterligare ett steg vassare samtidigt som de försiktigt frågar hur vi uppfattar tyskarnas beteende. När de förstår att vi är på samma våglängd ler de glatt.

Givetvis hittar man sina favoriter under en vecka; en kypare, en kock, en bartender men överlag alla har varit bra. Tack.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...