tisdag 1 januari 2013

Vampyrfritt nyårsfirande

 
Årets nyårsfirande blev ett lugnt firande i hemmamiljö med god mat, gott dricka och ett skönt sällskap. Jag och Helene bestämde oss för att fira nyår ihop och då vi bägge gillar god mat, och även att fixa till den, så blev det ett firande i köksmiljö.


För att slippa hälla i oss allt drickat framåt sena kvällen så började vi med Champagnen redan till GP-fyrverkerierna - som vi inte såg ett skit av antagligen beroende på den låga molnbasen.
Sen snodde vi ihop en förrätt med honungsmelon och räkor i pepparotssås, vitlöksinbäddad oxfilé med råstekt potatis samt fyllda tomater och frästa champinjoner (även dessa med vitlök) och slutligen till dessert en Creme Brulee. Vilken höjdare! Jag kan intyga att det blev en garanterat vampyrfri afton. Så mycket vitlök vi tryckte i oss måste känts en kilometer bort :) En stor vitlök på två personer, haha :)

12-slaget blev fyrverkerimässigt betydligt vassare då det sköts både högt och lågt framför fönstret. Nu lämnar vi 2012 bakom oss, skriver 2013 och undrar vad framtiden bär med sig. Gott Nytt År!

Fotnot: Varför vampyrfritt? Jo, vi hann med att kolla på Blade II också mellan varven :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...