lördag 26 januari 2013

Var är alla? Är det lågsäsong?

Vi tog en kvällspromenad nere på strandpromenaden för att se lite annat och för att kolla in kvällslivet. Det var nästan öde. Vi knatade söderut samtidigt som vi undrade om de kanske var lågsäsong och att saker och ting hämtar sig framåt sportlovet.

Efter att ha smitit in på en sidogata i jakt efter lite affärer kom vi plötsligt ut på en stor gata med bägge sidor knödda med barer varifrån röken från vattenpiporna låg som tät Lützendimma över området. Det var HÄR alla var, det var hit man gick för att röka på eller bara ta en öl.Vi tog ett varv och sjönk ner i en bekväm soffa på en "rökbar" och blev snabbt upplysta om att de erbjöd precis allt man kunde önska sig. Vi nöjde oss med att röka den mer "vanliga" blandningen. Uppenbarligen var det några år sedan jag rökte och jag måste säga att jag inte riktig kunde uppskatta det hela. En cigarr är godare. Vi avslutade kvällen med att bara gå runt och kolla in folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...