lördag 9 februari 2013

After Work(out)


Igår var det After Work(out) på Café Shanti på Kapellplatsen då SATS Landala drog samman personal och medlemmar till en mysig kväll med mat och dricka. Jag gillar detta initiativ som Landala-centret är rätt unik med. Det ger en bra chans för medlemmar och personal att träffa varandra och umgås med "kläderna på" så att säga. Annars ser vi ju mest varandra i svettiga träningskläder med en och annan hantel i näven.


SATS Landala är ett mysigt litet center med en väldigt familjär känsla och det återspeglar sig i såna här tillställningar där man samlas, äter lite från den goda buffén, dricker några glas och har ett par goa timmar tillsammans. Vi blev väl inte så där vansinnigt många igår men desto trevligare hade de som väl kom dit.

Tack Therese för att du har fixat dessa trevliga tillställningar och att nu stafettpinnen lämnats över till Karls trygga händer för fortsatta AW:n i framtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...